Senior byggeleder/prosjektleder i Oslo. Gjerne også med erfaring fra SHA/KU rollen.

Vi ser etter deg som har lang erfaring innenfor byggeledelse/prosjektledelse fra bygg- og anleggsbransjen. Dette kan være erfaring både fra bygg og infrastrukturprosjekter. Her vil en få jobbe med mange spennende og attraktive prosjekter i årene fremover. Det vil være en lang horisont og gode betingelser. Ta kontakt for mer informasjon.

Kvalifikasjonskrav:

Vi er ute etter en ingeniør eller sivilingeniør med gode teoretiske og praktiske kunnskaper innen bygg og anlegg, med minimum 5 års helt relevant erfaring og riktige prosjekter på cv. Da er dette en veldig spennende mulighet i årene som kommer. Du må ha gode kunnskaper om prosjektgjennomføring(fag eller ledelse), kontrakt- og entrepriseadministrasjon, planlegging og økonomi. Det er viktig for oss at du har gode muntlige og skriftlige kommunikasjonsevner på norsk. Du må ha gode lederegenskaper, og kunne samarbeide godt med oppdragsgivere og entreprenører. Som type er du løsningsorientert og er flink til kommunisere med- og motivere andre mennesker.

Vi tilbyr:

Hos oss vil du få varierte og krevende arbeidsoppgaver, både med selvstendige oppdrag for byggherrer, og som del av team. Du vil få et veldig godt arbeidsmiljø, med godt samhold i gruppen og gode relasjoner til øvrige deler av organisasjonen. Vi har gode pensjons- og forsikringsordninger.

Vi tilbyr videre:
Gode lønns og utviklingsviklingsvilkår
Firmahytte til disposisjon
Sosiale tilstelninger
Kompetansefond
En aktiv ledelse som vil følge deg opp og hjelpe deg til å utvikle deg videre
Du blir sentral i et sterkt fagmiljø
Idrettslag mm